Recreation Degrees

Recreation Degrees

Outdoor Education and Degree Recreation Degrees

Hot

Friday, January 5, 2018

Outdoor Education and Degree Recreation Degrees

January 05, 2018 1

Sawetara wong mung ora dilengkapi kanggo nangani karya wilayah kerja. Wong-wong bakal cedhak kanggo kantor sing manggon ing papan sing luwih jembar, sing luwih luwes; saestu, ing njaba. Wong sing pengin nggoleki pagawean sing ngidini wong bisa njaba bisa nindakake kaya mengkene nalika entuk gelar. Mayoritas ora ngerti yen akeh sekolah offer derajat, contone, instruction online mbukak lan pangalihan njaba kanggo intruded intruders. Apa sampeyan bisa mbayangake apa sing meh podho kanggo mangerteni babagan energi sampeyan terus-terusan? Kanggo sawetara understudies, sekolah babagan entuk gelar accomplishing soko padha ora bakal weruh masalah karo gadhah minangka profesi. Ing kasus apa wae, kanggo bagean sing njlentrehake sing njlentrehake, alam lan bumi minangka obsesi, lan padha berkembang ing kursus-kursus udara sing mbukak.

Derajat iki bisa disambungake ing wilayah, contone, hiburan resort, kemah musim panas, fokus alam, hiburan militer / grup, entuk manfaat pandhuan pribadi, kantor travel pengalaman, lan situasi ritel njaba lan pegunungan. Organisasi tartamtu bisa nggabungake Outward Bound, YMCA, YWCA, Pramuka Wanita Amerika, Pramuka Gadis Amerika, lan Angkatan Bersenjata. Vocation iki utamané kacathet ing zona, umpamane, Colorado, ngendi tips udhara sing mbukak bisa ngembangake arus utama karo para penumpang lan para tamu.

Tujuan saka akeh proyèk iki yaiku kanggo njamin understudies sing disiapake kanggo nyedhaki macem-macem rekreasi lan kasadharan latihan, kayata, whitewater rafting, inquiry and protect, survival, paddling, mountaineering, lan guide guide alam bébas. Sebagean saka proyek sing paling apik uga ngidini understudies kanggo gain affirmation lan unik nyiyapake sanajan regane. Wilayah ilustrasi ngandhut perawatan krisis udara, spesialis nguber lan pengaman, keamanan geseran sing cepet, nylametake banyu swiftwater, lan wong liyo ing telpon.

Loro-lorone Pendidikan Outdoor lan Rekreasi Ekspedisi limo fokus ing macem-macem tema sing padha. Ing kasus apa wae, latihan udara terbuka gabung karo latihan pangalihan karo perspektif njaba liyane, contone, kaslametan alam bébas lan kesadaran ekologis. Pangalihan njaba nuduhake luwih akeh babagan bagian-bagian administratif kanggo nyetir klompok liwat macem-macem pakaryan. Sapérangan posisi tartamtu sing bisa diakses kanthi gelar iki minangka eksekutif papan, pamimpin klub kesehatan, pamimpin pengalih lan taman, penasihat rekreasi, lan ahli aksi.

Tindak tutur ing antarane saran sing paling akomodatif kanggo nggoleki program online sing mbukak yaiku kanggo ndelok wilayah sampeyan bakal manggon ing salawas-lawase. Nalika mentalitas sing dianggep mbokmenawa ora padha sakteruse ngatasi program, iki isih minangka perspektif penting sing kudu ditimbang. Ing proyèk iki, para panaliti bisa ngukur kanthi teliti ing njaba sekolah. Kathah lelungan sing bakal kelakon ing gawe bareng karo organisasi rakit, gunung, lan taman nasional.
Read More